Om Trålverket

Välkomna hit! Så kul att just du har hittat hit. Hos oss på Trålverket vill vi att alla skall känna sig hemma, det är vårt förlängda vardagsrum med en avslappnad miljö där alla är välkomna. Vi som driver Trålverket är Tobias och Johanna, vi träffades i samma lokal där vi numera driver restaurang för 14 år sedan. Sedan dess har vi hunnit med en hel del men mat och restaurang har ständigt varit vi vår sida.
Ta med dina vänner eller arbetslaget och vandra vår vackra vandringsled som ön erbjuder. Med efterföljande bastu för att avsluta med middag hos oss.
Under säsong har vi allt nödvändigt ni behöver för er vandring i mat och dryckesväg.
Vi arrangerar bröllopsfester där det endast är du själv som sätter gränserna, (upp till 70 sittplatser) För transport till och från fastlandet samarbetar vi med Gunnars Båtturer, eller varför inte ha vigseln ombord på M/S Drott af Dyrön ute bland våra vackra kobbar och skär. För boende på ön se www.dyron.se
Johanna är utbildad florist och ordnar gärna din brudbukett, eller varför också inte låta fantasin flöda och dekorera matsalen utöver det vanliga. Vi har också en mysig gård där man kan ha sin vigsel (om vädret tillåter)
Vi öppnar i år för säsongen på den 26 mars. Efter det har vi helgöppet fram till juni då vi har öppet onsdag – söndag. Vi öppnar gärna upp för sällskap som konferens, fest, middag eller mingel, alla förfrågningar är välkomna
Varmt välkomna till oss!
Tobias & Johanna med personal

Johanna & Tobias en blåsig aprilmorgon 2019